Gastronomisch zeezout

Gastronomisch zeezout

Til elk gerecht naar culinair niveau met het gastronomisch zeezout van MARSEL®. Deze exclusieve én stijlvolle zoutproducten gebruik je als heerlijke afwerker in de keuken en zet je nadien met plezier op tafel.
per pagina
  1. Fleur de sel

    Fleur de sel 'MARSEL'

    € 18,63 / pot € 149,00 (excl. btw, incl. verzending) € 157,94 (incl. btw, incl. verzending)

    FLEUR DE SEL, een van ’s werelds meest gerenommeerde gastronomische zouten. 

    FLEUR DE SEL is van nature rijk aan mineralen zoals magnesium, calcium en kalium en staat garant voor de ultieme smaakbeleving.
    Het is uitermate geschikt voor gebruik bij het afwerken van gegrilde vlees- of visgerechten, salades, pasta's, carpaccio's,...

    FLEUR DE SEL betekent letterlijk ‘bloem van het zout'. Het is de eerste toplaag die wordt gevormd op het wateroppervlak van de zoutbekkens en wordt manueel afgeroomd waardoor de productiehoeveelheid erg beperkt is. Het is een 100% natuurlijk en licht vochtig product dat geen enkele bewerking ondergaat.

    Meer info
  2. Fleur de sel 1 kg

    Fleur de sel 'MARSEL'

    € 15,79 / pot € 379,00 (excl. btw, incl. verzending) € 401,74 (incl. btw, incl. verzending)

    FLEUR DE SEL, een van ’s werelds meest gerenommeerde gastronomische zouten. 

    FLEUR DE SEL is van nature rijk aan mineralen zoals magnesium, calcium en kalium en staat garant voor de ultieme smaakbeleving.
    Het is uitermate geschikt voor gebruik bij het afwerken van gegrilde vlees- of visgerechten, salades, pasta's, carpaccio's,...

    FLEUR DE SEL betekent letterlijk ‘bloem van het zout'. Het is de eerste toplaag die wordt gevormd op het wateroppervlak van de zoutbekkens en wordt manueel afgeroomd waardoor de productiehoeveelheid erg beperkt is. Het is een 100% natuurlijk en licht vochtig product dat geen enkele bewerking ondergaat.

    Meer info
  3. Fleur de sel 1 kg

    Fleur de sel 'MARSEL'

    € 15,09 / pot € 1.449,00 (excl. btw, incl. verzending) € 1.535,94 (incl. btw, incl. verzending)

    FLEUR DE SEL, een van ’s werelds meest gerenommeerde gastronomische zouten. 

    FLEUR DE SEL is van nature rijk aan mineralen zoals magnesium, calcium en kalium en staat garant voor de ultieme smaakbeleving.
    Het is uitermate geschikt voor gebruik bij het afwerken van gegrilde vlees- of visgerechten, salades, pasta's, carpaccio's,...

    FLEUR DE SEL betekent letterlijk ‘bloem van het zout'. Het is de eerste toplaag die wordt gevormd op het wateroppervlak van de zoutbekkens en wordt manueel afgeroomd waardoor de productiehoeveelheid erg beperkt is. Het is een 100% natuurlijk en licht vochtig product dat geen enkele bewerking ondergaat.

    Meer info
  4. Fleur de sel 1 kg

    Fleur de sel 'MARSEL'

    € 13,90 / pot € 2.669,00 (excl. btw, incl. verzending) € 2.829,14 (incl. btw, incl. verzending)

    FLEUR DE SEL, een van ’s werelds meest gerenommeerde gastronomische zouten. 

    FLEUR DE SEL is van nature rijk aan mineralen zoals magnesium, calcium en kalium en staat garant voor de ultieme smaakbeleving.
    Het is uitermate geschikt voor gebruik bij het afwerken van gegrilde vlees- of visgerechten, salades, pasta's, carpaccio's,...

    FLEUR DE SEL betekent letterlijk ‘bloem van het zout'. Het is de eerste toplaag die wordt gevormd op het wateroppervlak van de zoutbekkens en wordt manueel afgeroomd waardoor de productiehoeveelheid erg beperkt is. Het is een 100% natuurlijk en licht vochtig product dat geen enkele bewerking ondergaat.

    Meer info
  5. Fleur de sel 1 kg

    Fleur de sel 'MARSEL'

    € 13,51 / pot € 5.189,00 (excl. btw, incl. verzending) € 5.500,34 (incl. btw, incl. verzending)

    FLEUR DE SEL, een van ’s werelds meest gerenommeerde gastronomische zouten. 

    FLEUR DE SEL is van nature rijk aan mineralen zoals magnesium, calcium en kalium en staat garant voor de ultieme smaakbeleving.
    Het is uitermate geschikt voor gebruik bij het afwerken van gegrilde vlees- of visgerechten, salades, pasta's, carpaccio's,...

    FLEUR DE SEL betekent letterlijk ‘bloem van het zout'. Het is de eerste toplaag die wordt gevormd op het wateroppervlak van de zoutbekkens en wordt manueel afgeroomd waardoor de productiehoeveelheid erg beperkt is. Het is een 100% natuurlijk en licht vochtig product dat geen enkele bewerking ondergaat.

    Meer info
per pagina