Strooizout

Strooizout is het meest efficiënte middel om gladheid te bestrijden. SAFE ROAD SALT strooizout is effectief tot een temperatuur van -12°C . Het is perfect geschikt om voetpaden, parkings en wegen ijsvrij te maken. U kunt dit strooizout zowel in zakken als in big bags bestellen en laten leveren.

Een alternatief voor strooizout is zuivere, gebruiksklare zoutpekel. Met een concentratie van 23% NaCl werkt dit middel snel en efficiënt tot een temperatuur van -21°C. Zoutpekel is ideaal als u op zoek bent naar een oplossing met een perfecte zoutdosering.

Daarnaast kunt u in plaats van strooizout of zoutpekel kiezen voor NOCOR-dooikorrels. Dit middel bevat geen chloor en is dus ideaal om corrosiegevoelige oppervlakken en ornamenten ijsvrij te maken. Denk maar aan laadkaaien, stellingen, trappen, vloeren, terrassen, opritten, ... in metaal, beton, gewapend beton of natuursteen.

Ten slotte zijn ook SALCO -18, een milieuvriendelijk mengsel van natriumchloride en calciumchloride, en pure calciumchloride efficiënte dooimiddelen bij strenge vriestemperaturen.

per pagina
  • sneeuwschep voorzijde
    1x schop

    Sneeuwschop

    € 34,90 (excl. btw, incl. verzending) € 42,23 (incl. btw, incl. verzending)
    Add to cart
per pagina