Zout- en pepermolen

Zout- en pepermolen

per pagina
 1. Omdoos zoutmolen

  Hervulbare zoutmolens 'MARSEL'

  € 3,90 / molen € 140,40 (excl. btw, incl. verzending) € 148,82 (incl. btw, incl. verzending)

  Deze stijlvolle MARSEL® zoutmolen combineert de kracht van hoogkwalitatief zeezout met een doordacht design.

  De kwaliteitsmolen is makkelijk navulbaar en heeft een keramisch maalgedeelte, voor een soepele en perfecte vermaling van de zoutkorrels. Keramiek is ook sterker dan plastic, waardoor hij veel langer meegaat in vergelijking met traditionele zoutmolens. Bovendien is er dankzij het keramisch maalgedeelte geen enkel risico op afbrokkelende plasticdeeltjes in het bord.

  Na het vermalen zorgt het grove zeezout, dat geen additieven bevat, voor een verrassende variatie in smaak en structuur. Steeds met het vertrouwde zachte, zuivere karakter van MARSEL® zeezout. Van de diepblauwe accenten tot de vormgeving van de maaldop: deze zoutmolen mag gezien worden! U zet 'm met plezier op tafel. Met bijpassende pepermolen natuurlijk.

  Meer info
 2. Pepermolen MARSEL

  Hervulbare pepermolens 'MARSEL'

  € 4,30 / molen € 154,80 (excl. btw, incl. verzending) € 164,09 (incl. btw, incl. verzending)

  Deze stijlvolle MARSEL® pepermolen combineert de kracht van biologische zwarte peper met een doordacht design. 

  De kwaliteitsmolen is makkelijk navulbaar en heeft een keramisch maalgedeelte, voor een soepele en perfecte vermaling van de peperkorrels. Keramiek is ook sterker dan plastic, waardoor hij veel langer meegaat in vergelijking met traditionele pepermolens. Bovendien is er dankzij het keramisch maalgedeelte geen enkel risico op afbrokkelende plasticdeeltjes in het bord.

  Na het vermalen zorgen de zwarte peperbollen, gekarakteriseerd door een scherpe smaak en pittig aroma, voor een verrassende variatie in smaak en structuur. Van de diepblauwe accenten tot de vormgeving van de maaldop: deze pepermolen mag gezien worden. Met bijpassende zoutmolen natuurlijk.

  Meer info
per pagina