Sneeuwschop

Snel overzicht

Hoogkwalitatieve aluminium sneeuwschop.
Ideaal om uw oprit, parking of stoep sneeuwvrij te maken!
De schuiver is voorzien van een houten steel (A-kwaliteit).

Koop voor minstens €100 strooizout of NOCOR dooikorrels en ontvang deze kwalitatieve sneeuwschop voor slechts € 19,90 ipv € 34,90!

(Dit wordt automatisch verrekend in je winkelwagen.)

Verpakking

In voorraad

Prijs
€ 34,90 (excl. btw, incl. verzending) € 42,23 (incl. btw, incl. verzending)
x
Hoeveelheid Prijs / schop Totaal excl. btw  
Zoek je een andere hoeveelheid? Contacteer ons

Details

Schop
Gemaakt van aluminium
Breedte: 40 cm.

Steel
Hout van A-kwaliteit.
Lengte: 135 cm.
Merk: Polet.
Conisch aangescherpte steel met vlakke punt. 

Schop en steel worden los van elkaar geleverd.
Inclusief 2 verzinkte, roestvrije vijzen voor montage. 

Levering

Gratis!
Elke bestelling wordt gratis geleverd, zonder bijkomende kosten.

Wanneer?
Standaard leveren we je bestelling 2 werkdagen na plaatsing van je order (vóór 12u30) tussen 07u30 en 17u00. (Bijvoorbeeld: maandag besteld vóór 12u30 is woensdag geleverd.) Opgelet: Indien u kiest om te betalen via een overschrijving worden de goederen pas verzonden na ontvangst van betaling.

... Of kies zelf jouw dag!
Om jou nog beter van dienst te zijn, bieden we echter ook de mogelijkheid om je bestelling op een dag naar keuze te laten bezorgen (te starten met de dag na de standaard leverdatum). Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid een voorkeur wat betreft het levermoment aan te duiden (voormiddag (7u30-12u) of namiddag (13u-17u)). We hechten er alle belang aan dat de levering past in jouw agenda!

Let op! Bestellingen worden geleverd per vrachtwagen met laadklep. Zorg voor een vlot toegankelijke leverplaats. De pallet wordt enkel afgezet voor de deur of op de oprit, er mag geen drempel zijn.

Wij stellen alles in het werk om steeds de scherpst mogelijke prijzen aan te bieden. Het is daarom dan ook ontzettend belangrijk dat er iemand aanwezig is op het opgegeven leveradres en de gekozen datum. Wanneer dit niet het geval is, zullen extra kosten in rekening worden gebracht voor heraanlevering van de goederen.

verpakking

-