soft-sel crystals 15 kilogram

Onthardingszout nodig? Ontdek de gloednieuwe, ergonomische SOFT-SEL CRYSTALS verpakking van 15 kilogram 

Almaar meer mensen kiezen zoutkristallen voor hun waterontharders. En terecht, want zoutkristallen zijn een pak voordeliger en milieuvriendelijker dan zouttabletten. Om u het grootste comfort te bieden, brengt producent ZOUTMAN 15 kg-verpakkingen van de SOFT-SEL® CRYSTALS op de markt. Ontdek hier welke voordelen dit nieuwe formaat zoal te bieden heeft!

1. Uw rug blijft gespaard

Goed nieuws voor de mensen die niet graag sleuren met zoutzakken van 25 kilogram: de nieuwe 15 kilogram verpakking van SOFT-SEL CRYSTALS is een stuk ergonomischer en maakt het u ook makkelijker om uw ontharder aan te vullen. Uw rug dankt u!

2.  Meer draagcomfort dankzij een handig handvat

Doorgaans hebben zoutzakken weinig vorm of nemen ze de vorm van het zout aan, waardoor u er weinig grip op hebt. De nieuwe verpakkingen van 15 kilogram zijn daarom uitgerust met een handig handvat. Super toch?

3.  Geschikt voor elke type waterontharder

Waterontharders bestaan in heel wat verschillende uitvoeringen en maten, dus het is niet altijd simpel om te weten welk type onthardingszout u moet kopen voor uw exemplaar. Met SOFT-SEL® CRYSTALS kunt u niet missen, want de kristallen zijn geschikt voor elk type waterontharder, zowel voor huishoudelijke als industriële toestellen.

4.  Onthardingszout van topkwaliteit

SOFT-SEL® CRYSTALS is onthardingszout van voedingskwaliteit. Dat wil zeggen dat het uitstekend scoort in zuiverheidstesten en het veel beter doet dan de strengste kwaliteitseisen vereisen. Zo gebruikt u altijd onthardingszout van de hoogste kwaliteit, en dat in een handige 15 kg-verpakking.

SOFT-SEL®  CRYSTALS in15 kg-verpakking kopen? Bekijk hier ons assortiment.

per pagina
  • Onthardingszout Soft-Sel Crystals zak 15 kg
    66x 15 KG

    Zoutkristallen 'SOFT-SEL CRYSTALS'

    € 5,74 / zak € 379,00 (excl. btw, incl. verzending) € 458,59 (incl. btw, incl. verzending)

    Niet in voorraad

per pagina